+32 (0)472 73 32 92 Patricia

Welkom in Villa Emma

Villa Emma verwelkomt gasten sinds 2013.

Villa Emma, ingang

Vakantiewoning aan zee.

Villa Emma is een gezellig ruim vakantiehuis in Oostende Mariakerke. Deze gerenoveerde accommodatie dateert uit de jaren '30 en bevindt zich in een rustige omgeving op 5 minuten wandelen van strand & zee.

  • Er is plaats voor 14 personen.
  • Er zijn 6 slaapkamers
  • Een gezellig terras en tuin zijn naar het Zuiden gericht.
  • Villa Emma verwelkomt gasten sinds 2013

Hier ligt alles voor je familie en vrienden binnen handbereik om er een fantastische tijd van te maken.

 

Onze troeven

Waarom Villa Emma

01

Uniek vakantiehuis

Ideaal voor hen die dicht bij zee willen zijn en 's avonds rustig willen genieten van de woning.

02

Perfect voor gezinnen

Tijd voor elkaar, genieten van rust en ruimte. Ruim huis aan de Belgische kust.

03

Zee en polders nabij

Op zoek naar een rustige plek na een dagje zeelucht of na een lange fietstocht in de polders?

Oostende

Wat is er in de buurt

Zwem- en recreatiebad Brigitte Becue

Het nieuwe zwembad Brigitte Becue is een paradijs voor waterratten. Sportzwemmers kunnen er terecht in het olympisch bad van 50 meter.

Het splinternieuwe zwembad van Oostende opende op 1 mei 2021 de deuren in het bijzijn van ex-topzwemster Brigitte Becue, naar wie het zwembad genoemd werd.

Het zwembad bevindt zich op wandelafstand van Villa Emma. (800 meter)

Zwembad Brigitte Becue Oostende

Groot strand Mariakerke

Wanneer je niet verzot bent op de grote drukte, maar ruimte en rust zoekt, dan kan je zeker terecht in Mariakerke- Oostende.

Er is een wijds strand, zo rustig! Kinderen kunnen er onbezorgd ravotten, je kan ze prima in de gaten houden.

Strand Mariakerke

Walraversijde

Duik in de middeleeuwen en ontdek het verdwenen vissersdorp Walraversijde. In de gereconstrueerde vissershuizen maak je op een speelse manier kennis met het dagelijkse leven van de bewoners. Middeleeuwse spelen, voeding, kruiden en archeologische opgravingen komen aan bod.

Of wandel doorheen twee wereldoorlogen. De Atlanticwall in Raversyde is een van de best bewaarde restanten van de Duitse verdedigingslinie.

Walraversijde

Wellington Renbaan

Gedurende de zomermaanden worden er galoprennen georganiseerd. De renbaan werd aangelegd in het jaar 1883 en kreeg in haar lange geschiedenis het bezoek van heel wat internationale gasten. Elke maandag in juli en augustus is er 'Oostende Koerse' en kan je de paardenrennen live meemaken!

Het is een speciale ervaring, een leuke sfeer en met een hapje en een drankje en je kan er een ontspannen uitstapje van maken.

Wellington Renbaan

Centrum Oostende

De belangrijkste attracties zijn natuurlijk het strand en de zee. Maar als u naar Oostende gaat is er meer te zien en te doen.

Enkele van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden van Oostende zijn o.a.De Visserskaai, De Mercator, de Sint-Petrus-en-Pauluskerk, musea zoals Mu.Zee, Ensormuseum, “The Crystal Ship street art: grafitti", shoppen in de talrijke winkelstraten, wandelen in de Koninklijke Gaanderijen, theatervoorstellingen en concerten in het Kursaal of een boottocht op zee.

Centrum Oostende

Getuigenissen

Wat gasten het best vonden

Een heerlijk huis met genoeg ruimte om te koken, te eten, tv te kijken, te lezen, te chillen en een spel te spelen.

Een prachtig oud huis aan zee met smaak verbouwd tot een luxueus verblijf. Alle comfort is aanwezig.

Zeer gezellig huis. Perfect voorzien voor 14 personen. De bedden zijn ook als heerlijk ervaren alsook de beide badkamers.

Goede ontvangst. Prachtig huis en perfect in orde, mooie buurt dicht bij de supermarkt, de beenhouwer en de bakker.

De lokatie is goed. Het is een ruim en mooi huis. Er is voldoende bestek en glaswerk aanwezig. Bedden zijn goed.

Mooi ruim authentiek huis, mooie ligging, dichtbij supermarkt, bakker, strand en openbaar vervoer.

Een erg fijn huis, ruim en met alle comfort op een boogscheut van een heerlijke stukje strand, vlakbij het centrum van Oostende.

Wat een super host!, Persoonlijke overdracht van sleutels met uitleg over en rondleiding door het huis.

Patricia

Ontmoet de gastvrouw

De gastvrouw Patricia

Patricia Syoen

De gastvrouw

De eigenaar vertelt

Ons vakantiehuis is een gerenoveerde rijwoning uit 1935. Het karakter van het huis met houten vloeren, hoge plafonds, authentieke glasraamdeuren werden behouden. Op die manier houden we de ziel van de woning intact. De beide badkamers en de grote keuken werden volledig vernieuwd om u al het nodige comfort te bezorgen.

Ons gezin woont een honderd meter verder. Het huis stond net een uurtje te koop toen we er voorbij fietsten. We hebben het onmiddellijk bezocht en waren direct overdonderd door de eigenheid van het huis. Er binnenkomen geeft je een warm thuisgevoel.

Wij wonen dicht in de buurt en kennen de omgeving dus zeer goed. Het is een rustige, veilige omgeving waar iedereen elkaar kent. Op wandelafstand vindt men er alles: de zee en het strand met op de dijk leuke brasseries en restaurants. De thuisbasis van basket BCO Oostende en voetbal KVO Oostende liggen op 7 minuutjes stappen. De Golf van Oostende, de Wellingtonrenbaan, het cinemacomplex en het 50-meter zwembad vindt u op maximum een 3-tal km. Openbaar vervoer: op 2 min. van de bushalte, op 4 min. van de tramhalte. Luchthaven ligt op 2 km afstand, het treinstation op 5 km afstand. Grootwarenhuizen vindt u om de hoek, alsook de kleinhandelaars en eethuisjes.

Gesproken talen: Duits, Engels, Frans, Nederlands

De website van Villa Emma maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AANVAARDEN